Категории

Интересни секојдневни изуми кои ќе ве насмеат

Светот е, фала му на Бога, полн со дизајнери кои со својата креативна работа создаваат корисни, но и визуелно привлечни предмети кои предизвикуваат насмевка на нашите лица.

Тоа може да биде нешто едноставно како држач за сунѓер што заедно со овој предмет изгледа како цртаниот херој Сунѓерот Боб, или технолошки потехнолошки, како на пример песочен часовник во форма на песочен часовник кој ги одбројува секундите до зелениот сигнал.

Ова се само два примера за одличен дизајн кои не воодушевија во последно време, а доколку ве интересира како изгледаат другите секојдневни и други предмети со оригинален изглед, кои би сакале да ги видиме во нашата околина, ве советуваме да ја отворите нашата галерија подолу …

изај

Прегледи:
145
Објавено на:
19.03.2022