Категории

Интересни цртежи разубавени со секојдневни предмети

Инспирацијата е насекаде околу нас, нешто едноставно можеме да го преобликуваме во нешто многу поинтересно и тоа користејќи секојдневни предмети. Уметник од Ирак го прави токму тоа. Погледнете за што станува збор: