Категории

iOS 17 може да предложи рецепти за слични јадења од фотографија на Вашиот iPhone

Најновиот софтвер за iPhone, iOS 17 најавува уште една нова функција.

Функцијата наречена Visual Look Up ќе им овозможува на корисниците да бараат рецепти за јадења директно од фотографија.

Нема многу детали за тоа како ќе функционира ова, но ќе се идентификуваат фотографии од храна, а потоа ќе можете да пребарувате слични јадења.

На тој начин ќе добивате инспирација што да готвите без многу да пребарувате.

Прегледи:
117
Ознаки:
· ·
Објавено на:
08.06.2023