Категории

iPhone 6s има најбрза камера на пазарот

iPhone 6s и iPhone 6s Plus се победниците во одделот за најбрза камера. Со ова се замолчија сите производители што се рекламираат со брзото фокусирање и фотографирањето.

Сега Apple доминира во оваа област, при што на првите две места се iPhone 6s и iPhone 6s Plus. Двата смартфона фотографираат во временски период од само 1,6 секунди, што е за два пати побрзо отколку премиум смартфоните како што се на пример Xperia Z5 и HTC One M9.

Веднаш после Apple следува Samsung, кој со моделите Galaxy S6 и Galaxy Note 5 заостанува само за половина секунда.

Третото место го зазема Moto X Pure и на четвртото е Nexus 6P.

Прегледи:
423
Ознаки:
·
Објавено на:
03.01.2016