Категории

Ирина Шајк во опуштено издание во друштво на својата ќерка Леа

Таа е интернационален супермодел. Но, кога не чекори на модната патека, Ирина Шајк го поминува времето на ќерката Леа. Моделот Ирина Шајк беше забележана во саботата, во парк во Њујорк заедно со својата ќерка и глетката е неодолива.