Чек дис аут
Search

Искрени илустрации кои објаснуваат што не е во ред со денешното општество! (ФОТО)

Илустрациите на Џон Холкрофт вознемируваат но, во позитивна смисла. Гледајќи ги нив, гледаме нешто за кое сме свесни, но не зборуваме доволно. Кршливоста на системот, несигурноста на работните места, недостатокот на романтика во светот.

Инспириран од постерите во 1950-тите години, тој создал сатирични илустрации кои допираат до сржта на она што не е во ред со денешното општество.
Коментари

[fbcomments]