Историски пабови во Лондон прикажани на невообичаен начин

Лондон е градот со историски чуда кои говорат за богатата традиција и историја на ова поднебје. Постојат безброј места кои заслужуваат да бидат забележани и претставени на сите оние кои немаат можност да ги посетат.

The Crown. Covent Garden.

Тука се вбројуваат и многубројните пабови со архитектура која датира пред многу векови, а ние ви ги претставуваме илустрирани на еден поинаков начин, на парче хартија, со автентично пренесување на секој детал.

                                The Dove. Hackney

“Малите пабови” се карактеризираат со шармантни детали, како што се прозрачни стаклени прозорци, украсни балкони и стилски оџаци фотографирајќи го делото покрај оригиналната зграда.

                                The Bricklayers Arms, Fitzrovia.

                               The Old George. Bethnal Green.

                                The Coach & Horses. Mayfair.

Освен пабовите, тука се вклучени и други знаменитости на Лондон.

                                London Bridge

                                Big Ben
Коментари

коментари