Истражувањата покажале зошто латино мажите важат за најдобри љубовници

Општо е познато дека латино мажите ги бие глас дека се одлични љубовници, па одредени истражувања се позанимавале на темата зошто е тоа така.

Латино мажите имаат поголем пенис?

Го знаете она „каде има чад, има и оган“? Слободно може да се каже дека таа изрека важи во овој случај. Со години слушаме за стереотипите поврзани со латино мажите кои според истражувањата се покажале како точни. Имено, од 113 испитаници, оние од земјите Еквадор и Колумбија се во топ пет по должина на пенисот.

Почесто користат кондом

Центарот за превенција и контрола на болести спровел стидија во која е докажано дека латино момците почесто користат кондом за разлика од останатите мажи. Па, кога веќе се толку познати љубовници, добра вест е тоа што внимаваат на заштитата.

Повеќе изневеруваат

Истражувањето кое го спровел британскиот сајт за онлајн запознавање покажало дека од 2009. година, милион и двесте илјади латино мажи го користат овој сајт, а и дека повеќето од нив го прават тоа скришно.

Суетни се

Статистиката покажува дека 28% од латино мажите трошат повеќе пари на производи за нега од останатите мажи. Па, зарем навистина мислевте дека изгледаат толку добро без воопшто труд?

Сакаат мазни тела

Една студија на Националниот институт за здравје покажала дека латино мажите повеќе сакаат секс со жените кои се потполно издепилирани, бидејќи така им изгледаат почисто.
Коментари

[fbcomments]