Ivana Stand Up ќе ве насмее на тема „Трендовите на социјалните мрежи“ во првата епизода на нејзиниот канал! (ВИДЕО)

Во првата епизода на каналот на Ivana Stand Up, таа зборува за трендовите на социјалните мрежи, како и сето она што го прави понежната популација на нив, а во понежниот пол не секогаш спаѓаат само жените, зар не? Погледнете што има да ви каже Ивана на оваа тема во која ретко кој од нас нема да се пронајде. Уживајте!
Коментари

[fbcomments]