Категории

Изберете симбол и дознајте што најмногу ви недостасува во животот

Погледнете си сите симболи и изберете го симболот кој најмногу ве привлекува и дознајте што најмногу ви недостига во животот.

1.Љубов

Црвена боја претставува желба за внимание, успех и аспирација кон исполнет живот. Потребни ви се силни впечатоци и личност која може да ја задоволи таа потреба.

2.Вера

Вие сте креативна личност која сака да го најде одразот на своите мисли и желби во реалноста. Сега ви недостасува инспирација и извор, преку кој би пронашле нешто корисно за вас.

3.Вечност

Црната боја симболизира желба за отстранување на сè што ве раздразнува. Сакате да го промените животот и да ги исправите работите кои можеби и не зависат од вас. Не можете да се откажете и да престанете да размислувате за тоа што ви пречи, а токму тоа ви е потребно во моментот.

4.Сила

Жолтата боја ја симболизира желбата за решавање на проблеми со кои се соочувате веќе подолго време. Сега сакате да добиете признание и почит, бидејќи сметате дека само ова може да ви даде моќ да продолжите да функционирате.

5.Хармонија

Сакате да имате повеќе самодоверба и да го подобрите квалитетот на вашиот живот. Сакате да им се допаѓате на луѓето околу вас. Во улога на учител ја постигнувате вистинската хармонија со себе.

6.Среќа

Имате голема потреба од одмор. Сакате да бидете во пријателска атмосфера и да уживате во емоционален мир. Вашата главна потреба е да обрнете внимание на себе и да се одморите.

7.Тајна

Вие сте во состојба на хармонија. Отворени сте за нови чувства и продуховени мисли. Притоа оставате впечаток на личност која знае некоја тајна, но не брза да ја сподели со другите.

8.Правдина

Не сакате да се изложувате на провокации и сакате да се оградите од сите влијанија. Можеби сте исклучително оптоварени со работа или учење. Потребен ви е одмор.

 

Прегледи:
230
Објавено на:
29.12.2018