Изборот на маникирот говори се за вашиот изглед, затоа внимавајте што избирате

Овде не станува збор за фризура ниту пак за облека (иако и тоа може многу да каже за една жена), тука зборуваме за ноктите. Имено, дамските нокти не изгледаат онака како што денес многу девојки, но и момци ги замислуваат. 

Иако козметичката индустрија напредуваше толку многу, што секоја жена може да излезе од салонот за убавина со нокти какви што ќе посака, шарениот, пренападен маникир едноставно не е дел од изгледот на една дама. Што значи, премногу нападните и вештачки нокти не се во мода.

 
Коментари

коментари