ИЗБУШИЛ ДВЕ ДУПКИ ВО ТРУПЕЦ, А ОНА ШТО ГО НАПРАВИЛ ПОТОА ЌЕ ВЕ ВООДУШЕВИ!

На една видео-снимка на Јутјуб е објаснето како на сосема поинаков начин да запалите оган.

Се што ви е потребно за тоа е бормашина и еден трупец.

Целата постапка погледнете ја на видео-снимката:

Извор : Попара.мк
Коментари

[fbcomments]