Изгледа како обична стара куќа, но внатре крие нешто неверојатно!

На северниот брег на Велика Британија се наоѓа една стара, но величенствена куќа, изградена 1680 година. Дебелите ѕидови, малите прозори и ниските плафони укажуваат на стара градба.

Куќата ја купил млад брачен пар, кој одлучил во целост да ја реставрира.

Во продолжение погледнете го нивниот нов дом:


Izgleda kao obcna kucica, stara 300 godina, ali… by kucasnova
Коментари

[fbcomments]