Категории

Излезе вториот „sax cover“ на Band Replay за светскиот хит „Señorita“! (ВИДЕО)

Излезе вториот по ред „sax cover“ на „Band Replay“ . Предходно бендот го преработи хитот „Despacito“ во изведба на Никола Велиновски Црни како гитара и Столе Коцев на саксофон. Овој пат го преработија светскиот хит „Señorita“. Слушнете и уживајте!