Категории

”Извадете го од памет” во кревет: Секси потези на искусните љубовници

Постои непишано правило дека патот до машкото срце се крие под чаршавот. Затоа ви предлагаме неколку начини како тотално да го сполудите. 

Изненадете го

Влезете во соба без ништо да кажете, откопчајте му ги панталоните и тргнете во акција. Мажите сакаат слатки изненадувања.

Спремете му десерт

Десертот можете да го оставите и за во спалната соба. Полијте го со шлаг и изедете го од неговото тело.

Играјте улога

Играњето улоги е популарно кај многу парови. Облечете се како безобразна медицинска сестра или слугинка – тоа ќе го изненади и ќе го возбуди.

Поза 69

Мажите ја сакаат оваа поза, затоа што им обезбедува двојно задоволство.

1 2

Прегледи:
125
Категории:
Љубов и секс
Објавено на:
20.02.2016