Категории

Извонредни подигнати фризури кои ќе ги обожавате

Идеални за било каква прилика

Кога се во прашање фризурите, секој има сопствени преференции за тоа која фризура најдобро му прилега и ја сака. Кратката коса е исклучително лесна за стилизирање но изборот на фризура и не е баш голем, додека долгата коса може да се стилизира на повеќе начини но исто така и некои од нив да изгледаат монотоно.
Ви споделуваме неколку одлични фризури кои одговараат и за кратка и за долга фризура и можете да ги направите само за неколку минути и при тоа да добиете нов изглед.
Експериментирајте со различни модни додатоци како шноли, марами и венчиња. Овие подигнати фризури се одличен избор за секаква пригода.