Ја паметите ли „МС СМС“ – омилената емисија на една генерација млади луѓе од Македонија?

Мето име е Филип, доаѓам од Тафталиџе имам 23 години, студент кој паралелно работи и сите тие детали. Во вакви тешки времиња исполнети со секојдневни активности кои константно ни ја цицаат енергијата, забавата, хуморот и сеќавањата се нешто што ме водат низ денот и ме спречуваат од тоа да се обесам во кујната. Сегашната ситуација кај нас нема потреба да ти ја потенцирам и шансите за просперитет на младите.
Да свртиме на посветли работи. Го снимив ова видео кое ја навраќа мојата генерација во минатото и ги потсеќа на нивната омилена емисија од детството. Би бил пресреќен ако видеото се најде и на вашиот портал. Можеби некого ќе насмевне и ќе го потсети на нешто убаво.
Коментари

[fbcomments]