Категории

Ја паметите лошата Џеврие? – Eве каква дама е во реалноста

Пред неколку години ретко кој не ја гледаше популарната турска серија „Кога лисјата паѓаат“. Хит беше свекрвата Џеврие која беше многу лоша. Ѓулер Октен која денес има 74 години несомнено доби најголема популарност преку овој лик. Таа е сосема поинаква во реалноста.

Прегледи:
568
Објавено на:
29.09.2016