Категории

Ја прашаа што мисли за забраната за пушење цигари, а нејзиниот револтиран одговор стана хит во регионот

Воведувањето на законот за забрана за пушење на сите јавни места деновиве е жешка тема во Босна и Херцеговина.

По тој повод телевизијата Хајат направила анкета меѓу граѓаните на Сараево за тоа дали го подржуваат овој закон или не  овој закон, и додека некои се сложуваат дека чадот од цигарите треба целосно да се забрани бидејќи е многу штетен, други сметаат дека ова е дискриминација.

Меѓутоа, една госпоѓа од Сараево има толку силен став по ова прашање, што нејзиниот одговор стана хит на социјалните мрежи во регионот.

Погледнете што има да каже оваа Сараевчанка:

Прегледи:
12
Категории:
Видео · Секојдневие