Категории

Јака зима во САД: Автомобил претворен во ледена скулптура

Иако зимата во САД можеби пристигна доцна, фотографијата на заледениот автомобил направена во Бафало докажува дека пристигнала во полна сила.

Неверојатната фотографија од сојузната држава Њујорк, покажува каков бил интензитетот на зимата која го погодила Бафало во ноќта во неделата кон понеделникот.

Ветарот со јачина од 47 km/h предизвика огрони бранови на езерото Ери, што довело до излевање на водата и замрзнување на паркираните автомобили.

https://www.youtube.com/watch?v=jjYxPXUG9-s

Прегледи:
35