Јапонски бенд ја пее и свири Македонско девојче во клуб, и прави ,,растур”! (ВИДЕО)

 

Дека нашата народна македонска музика е една од најубавите и најпознати во светот, не е нешто ново.

Но дека јапонска група Pyramidos ќе ја свири и пее Македонско девојче без грешка, сигурно никој не би помислил.

Е па на оваа видео поставено на Youtube, во клуб се свири Македонско девојче на јапонски начин, и звучи извондредно!

Уверете се и сами…
Коментари

коментари