Категории

Јасни знаци дека бившиот партнер на крајот повторно ќе ви се врати

Како можете да знаете што ќе се случи? Ако обрнете внимание на суптилните знаци што тој ви ги испраќа, тие можат да ви кажат дека тој ќе се врати еден ден.

Тој веќе е во нова врска (за закрепнување)
Научивте дека вашиот бивш веќе е во нова врска и се прашувате како е тоа можно? Дали тој навистина можеше да се придвижи толку брзо додека вие сеуште ги „вршевте раните“? Експертите за човечки односи велат дека односите за обновување (како што се нарекуваат професионално) се вообичаени по раскинувањето. Тие служат за пополнување на празнината создадена по болна пауза. Врската за враќање е нешто како лепенка, во теорија работи во ред, но се расипува многу брзо.

Тој се гледа со некој што е вашата спротивност
Јасен знак дека му е тешко да размислува за вас и раскинувањето што се случи е фактот дека тој пронашол некој што го претставува вашето спротивно. Експертите истакнуваат дека на овој начин, луѓето кои сè уште имаат чувства кон својот партнер, но се лути на него, се обидуваат да му покажат дека ништо што има врска со него не ги интересира.

Тој е многу активен на социјалните мрежи
Дали сте забележале дека неговите објави се повеќе објавуваат слики од забава во друштво на убави девојки? Дали изгледаат малку принудени? Ако имате впечаток дека тој сака да го сподели со светот (т.е. вие) секој „забавен“ момент од неговиот живот, тоа е знак дека тој не продолжил понатаму. Ако тој беше навистина среќен со нова девојка, тој немаше да ги бомбардира своите профили со купишта слики од една ноќ надвор.

Тој сè уште не ви ги вратил работите.
За време на размената, има многу подароци, што е сосема логично. Сепак, постојат ваши работи кои не треба да бидат со вашиот бивш, без разлика дали живеете заедно или често останувавте со него, па таму беа создадени еден куп ваши работи. Ако му ги вративте сите негови работи и тој сè уште не ви ги врати, можеби е навистина тешко да се збогува со ситниците што го поврзуваат со вас. Ова однесување е јасен знак дека тој не е – завршен со вас.

Тој остана точно ист како што го познавате
Ако дознаете дека вашиот бивш игра нов спорт, има ново хоби, учи нов јазик, е дел од нова организација или група, тоа значи дека се обидува да изгради неговиот живот и мора да признаете дека продолжува. Меѓутоа, ако апсолутно ништо не се сменило во врска со неговиот живот, а особено ако тој не работи на работите за кои сте замериле, тоа е знак дека тој не успева да ве преболи.

Сè уште повремено ве контактира
Кога навистина сакате да завршите со некој за сите времиња, тогаш повремениот контакт не е опција. Враќа чувства што не ги сакате во вашето опкружување. Ако има навика да ви испраќа убава порака секој втор ден или само да ве покани да ве провери, тоа е јасен знак дека му недостасувате и ќе ве замоли да се смирите во одреден момент.