Категории

Јутјуб канал со 118000 следачи објави прекрасно видео за Охрид!

Dabble and travel е канал на Јутјуб кој ги проследува патешествијата на Molly и Matt, пар од Лондон. До пред пандемијата, тие правеа видео записи од своите патувања низ светот, во текот на пандемијата правеа видео записи за животот во карантин, а последните неколку видеа им се од нивните патувања во Албанија и Македонија.

Тие штотуку го објавија ова преубаво видео од нашиот прекрасен Охрид. Погледнете го видеото – воопшто не ја прецениле убавината на Балканскиот Бисер!

Прегледи:
381
Категории:
Видео · Патувања
Објавено на:
30.10.2020