К-15 секогаш пред времето: Тошо и Миле го рекетираат Цацко! (ВИДЕО)

К-15 се вистинските херои на нашето детство, израснавме со нивниот хумор преку кој секогаш успеваа да ја презентираат реалноста на еден забавен и смешен начин. Многупати досега покажаа и дека се пред времето, а некои актуелни ситуации одамна ги предвидуваа – или пак беа свесни дека отсекогаш постоеле.

Да се потсетиме како изгледаше кога Тошо и Миле го рекетираа Цацко!
Коментари

коментари