Каде да им “избегате” на пеколните температури овој викенд?

Црвена зона прогнози над 40 степени.

На само 15 километри од центарот на градот, природа која ќе ви ги разгали сите сетила, место кое ќе направи да заборавите на секојдневните обврски и ќе ви приреди незаборавно гастрономско  уживање.

Овој викенд “избегајте” им на високите температури во Етно Гостилница Вила Весница каде ќе ве пречека зеленило распространето на 3000 метри квадратни, вегетација стара повеќе од 50 години и водена прашина која ќе направи да го засакате летото.

Десетина степени поладно од градскиот асфалт и прекрасна домашна храна се причината овој викенд да уживате во природа.

Резервирајте го вашето место на 070 900 300.

 
Коментари

коментари