Категории

Како би изгледа починатите ѕвезди денес ако би биле живи

Многумина сметаат дека легенда можеш да станеш единствено ако умреш млад. Постојат голем број музичкари кои умреле доста млади, најчесто поради користење наркотици и алкохол, но кои позади себе оставиле дела кои никогаш нема да изумрат.

Такви легенди се Курт Кобејн, Џон Ленон, Џим Морисон, Елвис Присли и многу други кои прерано го завршиле својот живот и не успеале да дочекаат старост.

На овој начин во нашите сеќавања ќе останат вечно млади и историјата ќе ги памети како такви. Меѓутоа, популарниот сајт Bored Panda објави фотографии кои ги прикажуваат легендарните, рано починати ѕвезди во денешницата. Фотографиите кои ќе ви ги прикажеме ги замислуваат како овие познати ѕвезди би изгледале денес ако би биле живи.

КУРТ КОБЕЈН

ЕЛВИС ПРИСЛИ

ЏИМИ ХЕНДРИКС

ЏЕНИС ЏОПЛИНГ

ЏИМ МОРИСОН

ЏОН ЛЕНОН

БОБ МАРЛИ

КИТ МУН

ДЕНИС ВИЛСОН

 

Прегледи:
787
Објавено на:
06.10.2020