Категории

Како би изгледал светот ако во него живеат само 100 луѓе?

Светската популација постојано е во пораст. Но, како светот би изгледал доколку во него има само 100 луѓе? Погледнете го ова интересно видео направено според светските статистики.

Прегледи:
217
Објавено на:
11.03.2019