Категории

Како би изгледал тајниот живот на животинското царство кога никој не ги гледа?

Веројатно повеќето од вас ја слушнале изреката „Хакуна Матата“, што значи „без грижи“. Познатиот збор беше популаризиран во анимираниот филм “Кралот Лав” на Дизни и го инспирираше фотографот Томас Субтили од Париз, да создаде серија фотографии за безгрижниот живот на животинскиот свет.

Ве интересира како изгледаат неговите дела? Листајте надолу и погледнете како изгледа имагинарниот свет на дивите животни!