Категории

Како би изгледале принцезите на Дизни во реалниот свет?

Што ако принцезите на Дизни беа вистински девојки кои живеат во 2019 година? Ова се 10 професионални модели трансформирани во принцезите на Дизни специјално за оваа фотосесија на Џесика Кобеиси.

Јасмин

Сара како Јасмин

Покахонтас

Софиа како Покахонтас

Снежана

Лорен како Снежана

Бела

Таши како Бела

Пепелашка

Естел како Пепелашка

Ѕвончица

Паулина како Ѕвончица

 

Ариел

Лилиа како Ариел

Мулан

Серена како Мулан

Заспаната убавица

Вилодин како Заспаната убавица

Тиана

Сидни како Тиана