Како би изгледало доколку мажите ставаат фотографии на Инстаграм како жените? (ФОТО)

Комичарот Ashley Hesseltine, „мозокот“ кој стои позади Инстаграм страницата ‘Bros Being Basic’ на еден интересен начин го прикажува слепото следење на трендови кои секојдневно го гледаме на Инстаграм од страна на девојките. Како би изгледало доколку тоа го прават мажите? Погледнете ги овие фотографии кои сигурно ќе ве насмеат!

#1 Се чувствувам слатко, но можеби ќе ја избришам подоцна

#2 Секоја девојка на Инстаграм по раскинување

#3 Секое женско друштво кога пристигнува на Коачела

#4 Секоја девојка првиот студен ден од годината

#5 Се чувствувам слатко, но можеби ќе ја избришам подоцна

#6 Другарка: Одиме само на пијачка не се дотерувај

     Јас:

#7

#8 Кога некој ќе рече хеланките не се панталони

#9 Јас откако ќе постигнам буквално НИШТО на работа денес

#10 Јас: Оваа година нема да го славам роденденот

        Исто така јас:

#11 Секоја девојка во природа

#12 

#13 Кога најдобрата другарка ќе те праша што сакаш да правите овој викенд

#14 Јас: Само ќе се истуширам набрзина

        15 минути подоцна: 

 #15 Посетила час по јога еднаш во животот

#16 Кога ќе кажам „Доаѓам за 5 минути“

#17 Кога официјално ќе започне новогодишната сезона

#18 Одмор со другарките

#19 Секоја девојка која студира во странство

#20 
Коментари

[fbcomments]