Како би изгледало кога мажите би имале породилни контракции? Реакциите ќе ве насмеат! (ВИДЕО)

Неколку мажи учествувале во несекојдневен експеримент. Имено, со помош на технологијата овие младичи имале можност да ги почувствуваат породилните контракции и тоа од слаб, среден и силен интензитет. Погледнете ја нивната реакција која сигурно ќе ве насмее.
Коментари

[fbcomments]