Категории

Како да ги спакувате новогодишните сијалички?

 

Видеово да си го запамтите за кога ќе треба да откитувате дома, ептен помага да не завршите со плетканици од пеколот што дефинитивно ќе ви минусираат од празничното расположение нареден пат кога ќе треба да ги вадите сијаличките.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=jrY3LRHYRk8[/tube]
Прегледи:
228
Категории:
Занимливости
Објавено на:
04.01.2016