Категории

Како да го носите омилениот зимски модел додаток – Голем шал

Големите марами-шалови кои уште се наречени и „ќебе-шал“ се омилениот моден додаток во студените денови      

Големи, меки, пријатни и „борци“ против студот, тие се апсолутно омилен аксесоар кога ќе паднат температурите. Можете да ги носите на неколку начини и да експериментирате со нивното стилизирање, некои ги носат околу вратот со колан на половината, како наметка или едноставно префрлени преку рамо. Подгответе се оваа студена сезона да ги додадете на врвот на својата листа на омилен моден додаток, а ние ви споделуваме неколку извонредни начини кои ќе ве инспирираат како да ги вметнете во вашиот стил.