Категории

Како да изгледате послабо за само неколку минути?

Сакате да ја облечете сукњата која што ја купивте пред неколку месеци, но сега не ви прилега како на почетокот?

Дали се сликате со селфи камера, но вашето лице изгледа прешироко на сликата? Сметате дека вашите нозе можат да изгледаат поубаво во вашиот нов фустан?

Следете ги овие неколку совети и ќе го постигнете очекуваниот резултат!

Прегледи:
353
Објавено на:
15.11.2016