Категории

Како да направите џемпер за кучето од стара облека (ВИДЕО)

Кога температурите одат под нулата и на животните им е прилично ладно. 

Ова е видео кое ќе ви покаже како паметно да ги искористите старите алишта, а со тоа да го стоплите вашето или некое улично куче.