Категории

Како да направите интересни форми на животни од пешкири

Сигурно сте се запрашале како ги прават интересните форми на животни во хотелите, па еве, ние сега ви нудиме одговор. Лесно и во неколку чекори добијте слонче, желка или пак морско коњче. 

Прегледи:
118
Објавено на:
27.06.2017