Како да направите зеленчукова градина од остатоци од храна?

Здосадено ви е од приказните за ГМО? Сакате да го промените начинот на исхрана и да живеете поздраво? На вистинското место сте! 

Секој ден се почесто се соочуваме со поимот „органска храна“, а секако и со високите цени на пазарот за истата. Затоа, ви предложуваме да го погледнете видето каде што ќе научите како вие да направите домашна зеленчукова градина.
Коментари

[fbcomments]