Како да носите фризура со шишки

Оваа сезона тие се вратија помеѓу главните трендови кај фризурите, па речиси немаше дама од познатите која не испроба фризура со кркми.

Оние кои сакаат да направат промена оваа есен, оваа варијанта е најдобриот избор. Тие даваат сосема нов изглед и докажано е дека прават да изгледате помлади. Во галеријата ви претставуваме неколку изгледи на сите начини на кои можете да ги обликувате.
Коментари

[fbcomments]