Категории

Како да носите заштитна маска, а да не ви се замаглуваат очилата

Со помош на овој трик ќе го спречите замаглувањето на очилата за време на носењето на заштитната маска

Постојат два начини на кои можете да го избегнете овој проблем. Едниот е едноставно да ја преклопите горната четвртина на маската пред носење, а другиот начин, доколку не сакате да ја жртвувате големината на маската е да ставите марамче на врвот на маската.

Деталното упатство погледнете го во видеото:

Прегледи:
777
Објавено на:
01.04.2020