Категории

Како да проверите кој го одбил вашето пријателство на Facebook?

Оние кои поминуваат голем дел од времето на интернет пребарувајќи и додавајќи нови пријатели на Facebook, веројатно сакаат да знаат кои од нив ја одбиле поканата за пријателство.

Ако сакате да дознаете постои многу едноставен начин за тоа, пишува британски Telegraph. Едноставно треба да кликнете на опцијата за пријателства во Facebook, а кога ќе се отвори менито треба да кликнете на View All опцијата. Потоа треба да го влезете во делот View Sent Requests.

Целиот процес трае исклучително кратко, а нуди можност да откриете кои од испратените покани останале неприфатени.

Прегледи:
283
Објавено на:
19.03.2016