Чек дис аут
Search

Како гламурот на стариот Холивуд: Шарлиз Терон во фустан за чија изработка биле потребни 1.200 часа

Убавата актерка блесна во фустан во стилот на легендарните диви од времето на стариот Холивуд

За време на едно хуманитарно случување, оскаровката избра фустан за кој сеуште се зборува.
Таа избра модел од корсет и реси на кого се извезени детали за кои биле потребни дури 1.200 ласа работа, а го носи потписот на модната куќа Dior.
Коментари

[fbcomments]