Категории

Како Гвинет Палтроу ја одржува кожата сјајна и на 44 години?

Гвинет Палтроу е една од оние жени што совршено ја одржува својата природна убавина, како што одминуваат годините. 

Таа ни ја открива нејзината рутина која води до совршено здрава и сјајна кожа. Уште еднаш ни го потврдува фактот дека не е важна шминката, туку негата на кожата.