Чек дис аут
Search


Нова техника: Како совршено и професионано да нацртате мачкини очи?

Класичните мачкини очи никогаш нема да излезат од мода, веројатно затоа што нема боја или тип на око на кое не прилегаат.

Девојките ги обожаваат, но знаат да бидат и вистински предизвик, посебно ако се брзате или едноставно не сте толку вешти во шминкањето.

Една блогерка го решава овој проблем со едноставна техника за околу 3 минути. Се што ви треба е само туш во облик на фломастер, наместо течен. Така попрецизно ќе направите совршени мачкини очи.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=RVXP_EFHEQM[/tube]
Коментари

коментари