Како изгледа да се биде мајка: 10 фотографии кои ќе ви измамат насмевка на лицето

Посебната врска помеѓу мајката и детето не изостанува ни во крзнениот свет. Погледнете како е да се биде мајка преку сликите на овие преслатки животни.

1. Спие само кога спијат и нејзините деца

 

View this post on Instagram

 

A post shared by giharcka (@giharcka) on

2. Исцрпена е и нема одмор

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BeOneLessPersonHarmingAmimals (@vega.babes) on

3. Мајката е секогаш тука да се поддржи

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaia Panichi (@gaiapan) on

4. Ќе ти помогне да ги направиш своите први чекори

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Polli (@little_and_wild) on

5. … и ќе те научи на дисциплина

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valerie Auguin (@valerie_agn) on

6. … но и на самоодбрана!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by pawsitively_whoof! (@pawsitively_whoof) on

7. Секогаш ќе ја жртвува сопствената приватност за да помине време со своето дете

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Animal_County (@animal_county) on

8. Срцето на мајката е полно со љубов, грижа и внимание

 

View this post on Instagram

 

A post shared by puppies forever lover (@puppiesforeverlover) on

9. Нејзината љубов нема граници

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Action for Animals (@actionforanimals) on

10. Ниту ограничувања…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NO Oyapus (@runa.oyapus.no) on
Коментари

[fbcomments]