Категории

Како изгледа детството во различни делови на светот

Масимо Биети е италијански фотограф кој патува низ целиот свет и доловува моменти од животот на децата. Тој веќе посети деца во Индија, Русија, Норвешка и многу други земји. Некои од нив живеат во најоддалечените области и секоја слика ни дава поглед на нивниот животен стил.

 

1.Малезија

 

Јужен Судан

 

Етиопија

Индија

Јужен Судан

Вануату

Русија

Прегледи:
66