Категории

Како изгледа Големиот Кањон кога ќе падне снег?

Не мора да замислувате како изгледа Големиот Кањон кога ќе падне снег, може да ви кажеме, а може и да погледнете и да се уверите дека изгледа волшебно. 

Michael Quinn/Grand Canyon NPS

Карактеристичната боја на која сме навикнати да помислиме кога станува збор за Големиот Кањон, ја нема. Снежната прекривка го претвори овој простран и можеби најпознат во светот, кањон во нешто како од бајките.

Во овој регион ретко има снежни врнежи, а кога тоа се случува за време на празниците е вистинско уживање.

Michael Quinn/Grand Canyon NPS
 Michael Quinn/Grand Canyon NPS
whaldar
 brdgett
 soundarya_17
 Michael Quinn/Grand Canyon NPS
Прегледи:
492
Објавено на:
06.01.2017