Категории

Како изгледа истото парче облека во XS и во XL број?

Бројот на облека и бројот на вага не Ве дефинира како личност. Тоа е само број – и ништо повеќе!

Marina Kamenskaya, стилист од Русија, споила сили со другарки и колешки и заедно, истражувале како компаниите ги прават истите алишта, за различни жени.

Марина е со величина XL, а слабите девојки со кои соработувала за проектот се со величина XS. Заедно, пробувале многу облека, и донекаде очекувано, но сретнале неколку разлики во дизајните – најбитно, должините на пантолоните и сукњите. Целиот процес е фотографиран и објавен на интернет.

Марина вика: „Сите сме различни, но сите сакаме да се облекуваме убаво. Ајде да дискутираме како стои облеката на различни тела!“

Xl-vs.-Xs-Clothes-Zara-Kamenskaya-Style

Xl-vs.-Xs-Clothes-Zara-Kamenskaya-Style

Xl-vs.-Xs-Clothes-Zara-Kamenskaya-Style

Xl-vs.-Xs-Clothes-Zara-Kamenskaya-Style

Xl-vs.-Xs-Clothes-Zara-Kamenskaya-Style

Xl-vs.-Xs-Clothes-Zara-Kamenskaya-Style

Xl-vs.-Xs-Clothes-Zara-Kamenskaya-Style

Xl-vs.-Xs-Clothes-Zara-Kamenskaya-Style

Xl-vs.-Xs-Clothes-Zara-Kamenskaya-Style

Xl-vs.-Xs-Clothes-Zara-Kamenskaya-Style

Xl-vs.-Xs-Clothes-Zara-Kamenskaya-Style

Xl-vs.-Xs-Clothes-Zara-Kamenskaya-Style

 

Прегледи:
159
Категории:
Шопинг
Објавено на:
23.10.2020