Како изгледа кога совршените модели паѓаат на модната писта? (ВИДЕО)

Им се восхитуваме, сакаме да изгледаме како нив, тие се вистински пример за убавина. Но, и во светот на модата има непредвидени ситуации, а ова видео најдобро ги прикажува.
Коментари

[fbcomments]