Како изгледа љубовта позади затворените врати?

Љубовта зад затворените врати е многу поинаква од онаа која ја покажуваме во реалноста, но сепак е вистинска и реална.

Аманда Олеандер е млада и талентирана илустраторка која на на својот прифил на Инстаграм споделува свои духовити и реални илустрации. Инспирација за да ги наслика овие илустрации ги добива од нејзинте пријатели, кои ги споделуваат искуствата со своите партнери и партнерки, како и од личните искуства.

Затоа и илустрациите делуваат толку реално, бидејќи навистина ни се случиле.

 
Коментари

[fbcomments]