Категории

КАКО ИЗГЛЕДА ПАТОТ ДО УЧИЛИШТЕ ВО АМЕРИКА, А КАКО ВО ГВАТЕМАЛА?

Ова не е единственото дете кое мора да помине олкав пат за да стигне до училиште. Постојат многу деца ширум светот кои мора да одат со часови за да добијат соодветно образование. Но, тоа не ги спречува во нивната цел…

Прегледи:
274
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
09.08.2016